Mitä tänään opimme!

Tässä tulee oppitunti No 1. Tämä on ehkä jollekin täysin itsestäänselvyys, mutta minä opin sen nyt ihan kantapään kautta!

Kun tilaat kankaita muista aina tarkistaa määrä kankaan saapuessa. Tilasin eräästä yrityksestä ihania kankaita ja päätin ihan huvin vuoksi (ja osittain, koska olin kuullut huonoa) tarkistaa, että paljonko ns. kutistumisvaraa oli minulle kankaisiin laitettu.

Käsittääkseni, kankaita olisi hyvä leikata 1-3 cm ylimääräistä, jotta kun kankgasta kutistetaan ensipesussa, niin käytettäväksi jää juurikin se haluttu (tilattu) määrä.

tälläistä tuli:

Ihania eikä vain? vasemmalta: joustofrotee, trikoo, trikoo ja velouri.

Kaikista kankaista puuttui joitakin senttejä, mutta kaiken kruunasi velouri, jota tilasin 3 metriä ja kun mittailin kangasta, taittelin sen tarkasti kahtia ja mittasin tällaisen lukeman:

Ei tainnu nyt ihan mennä putkeen tämä homma vai mitä sanotte…

tiistai, helmikuu 7, 2012 klo 21.39 kategoriaan kangas, oppimispäiväkirja.

2 Responses to “Mitä tänään opimme!”

  1. Katarna Koskivaara Says:

    Laita palautetta kauppiaalle. Lisäksi tästä voisi rustata juttuvinkkiä Kuluttajalehteen, se löytyy netistä. Kuluttajalehti on nimestään huolimatta tosi eko lehti. Monet kauppiaat muuttavat käytäntöjään, kun vähän hätyytellän.

  2. Susse Says:

    Kuluttajalehti on pop! Ja juu tuo kyseinen kauppa on nyt tosiaan taas mokannut. Paljon vastoinkäymisisä heillä näköjään! Valitusta kehiin ehdottomasti. Ilmottelehan mitä vastasivat, ei oo meinaan asiakaspalvelu ihan parhaasta päästä heillä ainakaan oman kokemukseni mukaan…

Leave a Reply