ruuhkaa…

Viime viikon meillä sairastettiin. Ensin esikoinen ja sitten kuopus. Viikolla olikin vaikeuksia päästä ompelukoneen ääreen, mutta loppuviikosta kun sisarukset jaksoivat leikkiä keskenään, niin syntyi sitten kerralla urakalla vaatteita.

Tässä onkin viikonlopun tuotokset:

Alimmaisena kahdet velourhousut aikuisille, joista kerron sitten lisää myöhemmin.

Ruskeasta autovelourista tuli kauan suunnittelemani ja haaveilemani haalarit nuorimaiselle.Velourista on muuten, mutta hupun vuoressa on tähtitrikoota. Alle on puettu haalarin kanssa yhteensopiva tähtipaita samasta kankaasta kuin hupun vuori. Haalari piti saada heti päälle, joten en ehtinyt edes lankoja päätellä. :)

JNY designin metsäkuosista haalareita kummitytöille, joihin toteutinnyt nämä kääntöhihat (täydellisen kuvan laitan myöhemmin, ettei mene yllätys pilalle). Tässä vähän esimakua haalarista:

 

Ylimpänä kasassa on sitten kolme peruspaitaa. Tähdet ovat kolahtaneet minulle ja pojankin on saatava aina päällensä ”kakku”. :) Omppupaita on tehty sopimaan siskon tunikaan, jonka olen tehnyt jo aiemmin.

Haalarista jäi pieni palanen niin ihanaa autovelouria, niin sain tehtyä vielä ihastuttavan hatun kevättalvikeleille. Vuorena on vain ohut trikoo. Tämä menee tilaukseta lahjaksi.

 

Huomasin myös tänään ensimmäisen maininnan omasta blogistani toisessa blogissa. Oi miten mukavalta se tuntuukaan, kun näkee oman tekeleen jonkun päällä, ja josta myös pidetään! Kiitos Omppumamma!

perjantai, helmikuu 17, 2012 klo 21.55 kategoriaan Yleinen.

Leave a Reply