Tauon jälkeen taas täällä.

Katsoin, että melkeinpä tasan kaksi kuukautta mennyt ilman minkäänlaista kirjoitusta. Jospa sitä aktivoituisi ja alkaisi taas kirjoittamaan. Ompelemisessakin on ollut taukoa. Suurin syy on ollut vähän temppuileva ompelukoneeni. Olen koittanut ahkerasti säästää rahoja uuteen koneeseen, mutta aina on muka ollut jotain tärkeempää menoerää, laskuja ja välikausivarusteita pitää ostaa. Näin hoitotuilla kun ei sitä rahaa säästöön jää. No nyt mennään näillä ja ollaan onnellisia siitä mitä on, ja haaveillaan ompelukoneesta! Se kuitenkin pelittää, vaikakkin tikin jälki on aivan kamalaa, mutta teen mahdollisimman paljon saumurilla ja vain pakolliset ompelukoneella. Tässä voisin esitellä vähän viime aikaisia tuotoksia, jotka ovat jääneet esittelemättä.

 

 

maanantai, huhtikuu 16, 2012 klo 12.15 kategoriaan Yleinen.

2 Responses to “Tauon jälkeen taas täällä.”

  1. Omppumamma Says:

    Hei!

    Ihania juttuja oot kyllä tehnyt. :)

    Hulluilla päivillä oli ompelukone tarjouksessa, huomasitko? Oli myös saumuri, vähän houkuttais mutta ei nyt taida olla varaa…

  2. AnnaKooKoo Says:

    Joo huomasin, mutta ei taida ihan riittää mun tarpeisiin. :) Mä haluan ihan himpun verran monipuolisimmilla ominaisuuksilla, ettei sitte tarvii olla ihan heti haaveilemassa uudesta. :)

Leave a Reply