label eli ompelumerkki

Olen pitkään jo haaveillut siitä, että kun ompelen vaatteet, saisin ne identifioida jotenkin. Eli, että niistä näkisi tekijän. Ensihätään tilasin neljältä sivulta ommeltavan merkin, jossa lukee vain ”hand made by Anna K-K”. Se osoittautui kuitenkin liian persoonattomaski joten lähdin miettimään jotain kivempaa ratkaisua. facebookin ompeluelämää sivustolla kovin moni kehui nettikauppaa, josta sai tilattua itse suunnittelemat merkit jotka ommellaan suoraan saumaan kiinni. Ihana naapurini tuli avukseni ja yhdessä ideoitiin. ”tuotenimeksi” tuli ”kookoo ja logoksi hän pyysi tyttöreni piirtämään jotakin. Tein työt käskettyö ja annoin suunnittelussa vapaat kädet. Tällainen siitä lopulta syntyi:

Tämä siis taitetaan keskeltä ja ommellaan saumaan kiinni. Tilasin merkit täältä, ja muutaman viikon kuluttua sain ihanan paketin. 600 merkkiä saapui ja voi sitä helppoutta kun se laitetaan vaan kiinni samalla kun ommellaan sivusauma kiinni. Merkin laatu on todella hyvää ja jopa ukkelin ohuen ohuet jalat ja kädet erottuvat. Tämä on siis kudotu eikä painettu merkki. Nyt on vaatteissa oma tunnistemerkki. :)

(kuvien muokkauksessa vielä paljon oppimista, joten älkää antako huonon leikkauksen ja kohdistuksen häiritä, vaikka minua se häiritseekin ihan suunnattomasti)

 

 

maanantai, huhtikuu 16, 2012 klo 22.22 kategoriaan vinkki, Yleinen.

Leave a Reply