Vauvalahja

Ystävälle syntyi 4 viikkoa sitten pieni poika, neljänneksi perheenjäseneksi. Olin jo aikasemmin tehnyt isoveljelle ”Helihopperipaidan

Ajattelin, että pikkuveljelle tehdään tietysti samasta kankaasta body tai muu vastaava ”perusjuttu”. Tällä vauvalla oli kuitenkin vaikea alku ja 10 päivää sairaalassa verotti kaikkien voimia ja huolestutti kovasti tuttavia ja ystäviä. Kun tämän kuulin, niin ajattelin, että se ”perus” ei riitä. Tälle vauvalle haluan jotain erityistä ja hemmotella samalla myös äitiä, joka rakastaa lastenvaatteita. Ajatus lähti juoksemaan ja tuli mieleen omppumamman kovasti pitämät velourhaalarit. Myös vauvan ensikuvista löytyi ruskea sydän josta ajatus lähti kehittymään. Suunnitteluun sain myös apua meidän yhteiseltä ystävältä ja lopputuloksena syntyi sydänvelourhaalari joka ei nyt pääse ollenkaan oikeuksiinsa kuvissa. Ehkä me joskus saadaan kuvia jossa haalri olisi vauvan päällä. :)

Kangas on ikasyrilta ja vuorena on metsävelour metsolalta. Kaava on oma.

Isoveli sai vielä lahjaksi isoveljeydestään lyhythihaisen paidan farmikankaasta. Paidan tekovaiheessa oli paljon ongelmia. Mm ”valmis” tuotos ei ollenkaan miellyttänyt minun silmää, se oli liian leveä, hihat olivat liian pitkät ja pääntie oli kantattu rumasti. Muutoksia jouduin tekemään, ja valmis paita istui hyvin omitajalleen.

Ihana on tehdä vaatteita, joilla on kiitolliset ja onnelliset käyttäjät! Se on kaiken sen uudelleen ompelun ja tuskanhien arvoista! <3

keskiviikko, huhtikuu 18, 2012 klo 20.52 kategoriaan Yleinen.

One Response to “Vauvalahja”

  1. Omppumamma Says:

    <3

Leave a Reply