Vihdoinkin uusi työväline!

Nyt se on täällä!

Eli PfaffinAmbition 1.5 elektroninen ompleukone.

Pitkään harkitsin, raaskinko sijottaa uuteen ompelukoneeseen, koska en ollut varma, onko minun ompeluintoni pidempiaikaista vai hetken huumaa. Päädyin kuitenkin siihen, että koska entinen vanhkukseni ei enään kertakaikkiaan suostunut tekemään siistiä jälkeä trikoolle, niin uusi kone oli välttämättömyys. Intoa ompelemiseen kyllä löytyy, mutta kun välineet eivät toimi kunnolla, niin motivaatio laskee.

Pitkään pähkäilin ja vertailin malleja. Mietin mekaanisen ja elektronisen välillä, mutta juteltuani ihanan ja avuliaan myyjän kanssa päädyin tähän malliin. Tässä on kaikki mitä tähän mennessä olen tarvinnut ja paljon PALJON enemmänkin. Uskon, että vielä 5 vuoden päästä jolloin tämän takuu loppuu, löydän vielä jotain uutta itselleni. Liikeestä sain erittäin hyvää palvelua ja mukavan tarjouksen koneesta. Nyt tutustun laitteeseen itsekseni ja myöhemmin pääsen 2 tunnin opastukseen myymälään josta tämän hain. Liike josta tämän ostin on helsingin keskustassa sijaitseva Erkin sauma ja tikki.

Nyt lukemaan käyttöohjeita!

tiistai, huhtikuu 24, 2012 klo 20.43 kategoriaan Yleinen.

3 Responses to “Vihdoinkin uusi työväline!”

 1. Katarna Koskivaara Says:

  Hienolta näyttää ja Erkillä palvelu pelaa. :)

 2. pitsi Says:

  mulla on sulle tunnustus mun blogissa

  http://sinisentalonneiti.blogspot.fi/2012/12/kilpailu.html

 3. AnnaKooKoo Says:

  Voi miten ihanaa!!! Kiitos ihan hirvittävästi, olen otettu! :)

Leave a Reply