Tauon jälkeen taas kuvioissa.

Niinhän siinä kävi, että kesä meni ja työt alko ja aikaa ei jää muuhun kuin arjesta kunnialla selviämiseen. Blogi on jäänyt aivan taka-alalle. Nyt kuitenkin oli korkea aika pistää vipinää kinttuihin ja alkaa elvyttää kookoota.

Viimeisin kirjoitus oli uudesta ompelukoneesta, ja kyllähän se on IHANA!! Ompelu sujuu kuin leikiten ja vielä ei ole tullut asiaa, eteen, mikä ei olisi hoitunut. Ominaisuuksia on vaikka muille jakaa ja kivaa on leikitellä erilaisilla kikoilla.

Yksi syy blogin hiljentymiseen on kuvien huono laatu. Mulla meni puhelin vaihtoon ja edellisessä oli suht kelvollinen kamera, tässä nykyisessä taas, on aivan surkea. Ja blogi ilman kuviahan ei ole mitään. Järkkäri on, mutta se tuntuu niin hankalalta kaivaa laukusta ja ottaa kuvia, mutta onhan se turhaa, että se siellä tyhjänpanttina seisoo. Eli kamera käteen ja kuvaamaan. Laitan tähän taas koosteeksi vähän tekeleitä joita on jäänyt laittamatta, ja valmistautukaa kuvien surkeaan laatuun. Koitan parantaa tapani.

Viimeisin tekele on velourhaalari pienelle pojalle. Kankaana toimii nosh organics ”omppu”- luomuvelour ja hupun vuorena ikasyrin ”leijona”- luomutrikoo .

 

Tein myös eräille vauvakutsuille vauvaa varten kapalon. Inspiraation sain täältä.  Pilvivelour on jny ja raitakangas marimekon.

 

Sain myös eräästä blogista elämäni ensimmäisen tunnustuksen.  Aivan ihastuttava Made by Pitsi antoi tunnustuksen. Olen melettömän imarreltu ja innoissani. Ehkä tämä tästä lähtisi liikkeelle.

 

Liebster tarkoittaa rakkain tai rakastettu, mutta voi myös tarkoittaa suosikkia. Liebster-palkinnon tarkoituksena on saada huomio blogeille, joissa on alle 200 lukijaa.
1) Kiitä antajaa ja ja linkitä bloggaaja, joka antoi tunnustuksen sinulle.
Kiitos Pitsille Made by Pitsi -blogista. Ihailen tätä nuorta lahjakkuutta. Mielettömiä asioita hän loihtii!
2) Valitse viisi (5) blogia, joissa on alle 200 lukijaa ja kerro heille jättämällä kommentti heidän blogiinsa.
3) Toivon, että annat tämän eteenpäin viidelle suosikkiblogillesi.
Tunnustukseni lähtee seuraaville blogeille:
Näitä ihania ja inspiroivia blogeja on netti pullollaan, näitä nyt tulee seurattua viikottain. Aina yhtä mahtavia luomuksia ja kivoja ideoita!

 

sunnuntai, joulukuu 9, 2012 klo 16.58 kategoriaan kangas, Yleinen.

Leave a Reply